Despre noi

O masă la restaurant este o parte integrantă a vieții fiecărui om modern. Se relaxează cu familia, se distrează cu prietenii, organizează o petrecere pentru aceste cazuri și multe altele, sunteți mereu bineveniți la Restaurant Pik-Nik. Vă așteptăm!

TE AȘTEPTĂM LA RESTAURANT PIK-NIK unde experiența de peste 16 ani îmbină într-un mod unic tradiția mâncărurilor românești cu arta culinară internațională

Intima atmosferă plăcută și primitoare combinată cu un meniu ales, transformă localul nostru într-un restaurant rafinat cu o prezentare elegantă pentru zile și seri romantice, ieșiri în familie sau grupuri de prieteni. 

CE PRIMESTI IN PLUS? Gratuit conectare la internet prin wireless sau prin cablu. Plata se poate face cash sau prin Visa si Mastercard Bunul gust si exigentele dumneavoastra reprezinta succesul nostru si pentru aceasta va multumim!

Ce primești în plus? Beneficiezi gratuit de conectare la internet prin wireless sau prin cablu. Plata se poate face cash sau prin Visa și Mastercard. Bunul gust și exigențele dumneavoastră reprezintă succesul nostru și pentru aceasta vă mulțumim!